Saturday, 27 August 2011

Selamat Hari Raya :D

wuuu~
seelamat hari raya buat rakan-rakan blogger
dan 
sahabat-sahabat yang lain ..

Ingin ku susun seploh jari tanda kemaafan
dari hujung rambut ke hujung kaki
andai aku ade ter-buat segala salah silap ..

especially to my boo
SELAMAT HARI RAYA taw,
mintap maap law ade buat awak ter-marah
atau sakit aty kat saya ..
Duit raya saya jangan lupa simpan eq, HAHA ..

Friday, 26 August 2011

Update ;DD

Hello Hai and Assalamualaikum :) 


siyesly takde idea langsung nak tulis. hee. tapi disebabkan wafi gedik nie suh update jugak satu entry , sy update la jugak. lallaa. btw , Ramadan nak labuhkan tirai and Syawal pulak yang akan gantikan Ramadan. maaf andai ade terkasar bahasa , terngumpat tak sengaje , terhina tak tentu hala , tersakitkan hati tak semena mena and segala TER laaa, harap dimaafkan :D


Happy Eid Mubarak peopleee :)
And to the owner of this blogthanks sebab kasi sy tulis dekat dalam blog awk nie :) hehe xD